26 Şubat 2019 Salı

Paykasa Satın Al

Hem web hedeflerinin hem de bankaların web güvenliğine karşı potansiyel riskten kaçındığı kart soygunları söz konusudur. Bu durum, alıcıların bir kısmının web üzerinden yapılan satın almalara karşı [uzak | uzak | uzak | büyük ölçüde] bir pozisyon almasını sağlar. Müşteriler, [internet üzerinden | interneti kullanarak | internette çevrimiçi | çeşitli web sitelerinde] zorbalık stratejileri ile kayda değer şikayetlerle karşılaşabilirler. [Güvenli | güvenli | bpa'sız | tip] koşullardan stratejik bir mesafeyi korumak için giderek daha güvenli kurulum çerçevelerinin kullanılması öngörülmektedir.

Paykasa, devam eden olayların mümkün olan en sık kullanılan taksit çerçevelerinin arasında bir göze çarpıyor. Paykasa ile güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Bir teklif alabilmek için, [şüphelendiğinizden * emin olmanız | | emin olmanızın | zorunlu olması | | herhangi bir şüphenizin ötesinde olması esastır) ilk önce Paykasa bayiiyle iletişime geçin Paykasa Satın Al. Bu tüccarlar, Euro dönüştürme standardının şartı ile belirtildiği gibi, belirli bir komisyonu da dahil ederek Paykasa'yı hareket ettiriyorlar. Örgütümüz aynı şekilde, Paykasa'yı hareket ettiren kuruluşların içindeki kuruluşlara da yönetim veriyor.

Paykasa Nedir?

Paykasa, yeterliliklerin çipte veya herhangi bir kapasitede bulunmadığı web'de kullanılan ön ödemeli bir kart olarak netleştirilebilir. Paykasa ile kuşkusuz web üzerindeki alışverişleriniz için kullanabilir, korunaklı ve hızlı bir şekilde taksit yapabilirsiniz. Taksit sırasında akreditasyonlarınızı tamamen dışlayan ve bu sayede çok sayıda güvenlik tehlikesini önleyen Paykasa, bu arada bir ön ödemeli kartla ek olarak Visas'tan izole edilmiştir. Mastercard verileriniz, tehlikeli veya onaylanmamış siteler aracılığıyla alım yaptığınızda büyük olasılıkla önemli ölçüde çalınacaktır. Ayrıca, ücret kartı sahtekarları kart verilerinizi, bilgisayarınıza taktıkları bir enfeksiyonla oynayabilir ve Visa verilerinizi herhangi bir taksitle ekran konsolunda yapamazsınız. Bu gibi davalara karşı birkaç önlem alınabilir. Bu önlemlerden biri Paykasa satın alabilir, kartlarının kullanılması olabilir.

Paykasa ile nasıl ödeme yapılır?

Paykasa'yı çevrimiçi taksitinizde kullanmak için, alışveriş yaptığınız siteye Paykasa tarafından ödeme yapılması gerekir. Bunu kontrol etmek için, Paykasa seçeneğinin erişilebilir olup olmadığını kontrol etmek için sitedeki Ödeme alternatifini kontrol edin. Taksit alımlarında genellikle siteler tarafından tercih edilen Paykasa, giderek normal bir şekilde kapanmaktadır.

Seçtiğiniz öğe veya yönetim için taksit seçeneklerine gidin ve Paykasa'yı kontrol edin ve devam edin. Site tarafından istenen Paykasa PIN kodunuzu girin ve değişimi hemen onaylayın. Bu hatlar boyunca sizden edindiğiniz ürün / yönetim için ödediğiniz site en ufak bir bit değil, taksit aldığınızda akreditasyonlarınızı alacak. Bu sıralar boyunca, korunaklı bir alışverişi tamamlarken, karakter verileriniz yabancılara kapatılacak.

Paykasa'nın faydaları nelerdir?

Paykasa, sadece Paykasa'da harcadığınız meblağa harcayabileceğiniz ön ödemeli bir kart olup, aşamalı olarak düzenlenmiş bir web tabanlı alışveriş size gönderilir. Bu durum, son kullanma tarihi itibariyle farasyon kullanımı kadar kritiktir. Bir teklif alırken harcadığınız miktar için bir kırılma noktası satın alabilir ve çeşitli satın alımlar için Paykasa kartınızın tam olarak eşitlenmesini kullanabilirsiniz. Paykasa'nın elverişli koşulları aşağıdaki gibidir:

Ön ödemeli bir kart ile belirli bir alışveriş planı yapmanızı sağlar. Yüksek kullanım alanlarından stratejik bir mesafeyi korumanızı teşvik eder.

Sertifikalarınız herhangi bir yapıda hariç tutulmuştur. Ayrıca, tüm taksitler Paykasa’daki 16 haneli PIN kodu ile yapılır.

Paykasa kartınızı mümkün olduğunca çeşitli satın alımlar için kullanabilirsiniz. Paykasa anlaşmaları ortakları aracılığıyla Paykasa’daki pariteniz üzerinde de değişiklik yapabilirsiniz.

Bu arada, Euro bazlı bir çevrimiçi taksit kartı olduğu için bu arada zorunlu bir girişim aracı olarak da kullanılabilir.

Bir teklif kartına sahip olmak için çeşitli taksit seçenekleri var. Paralı, nakit paralı / EFT veya Visa kartlı bir Paykasa kartına sahip olmak olasıdır.


İnanılmaz derecede yaygın bir çevrimiçi taksit çerçevesiyle, size avantajlı bir taksit seçeneği sunuyoruz.

Bir Paykasa kartına sahip olmak için yeterli motivasyonunuz var. Kuruluşumuz düşük komisyonlarla size Paykasa kart yönetimini sağlıyor. Çok değerli bir teklif kartına sahip olmak için bize başvurabilirsiniz. Satın almanız gereken Paykasa kartı sınırı ne kadar yüksekse, komisyon oranı o kadar düşük olur. Bu noktada daha güvenli satın alımlar için bir Paykasa kartı seçin. Euro kart tabanlı alışveriş, bu kartla birlikte aşamalı olarak kabul edilebilir web tabanlı alışverişlerle inanılmaz derecede değer kazandırabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder