26 Şubat 2019 Salı

Paykasa Nedir?

Paykasa Nedir?

Paykasa-100-emsal kart takas ölçekli net görünümlü, Mastercard ile uyumlu veya sadece aramanız gereken durumlarda kendi bilgilerinizi paylaşmazken, para birimi bakiyesi ile Sharekasa size hizmet eder.



Paykasa, 16 basamaklı bir sopa kodlu, daha önce tipik olarak önceden kullanılmış bir tür makul ödemeli bir kart olan Hemşirelik Para Birimi Bakiyesinde İlişkilendir'e sahip, önceden ödenmiş bir sanal kart olabilir. kalite kartı ayarları on, 20, 50, 100, 150, 250 tek kart ayarı olarak satılmaktadır, çünkü eşitleme olağanüstü bir şekilde gerçekleştirilememektedir. Yalnız kullanım kartı olabilen paykasa kartı, kullanılan konumlandırmada kartonun paritesine girmeden sadece 16 basamaklı tek kullanımlık bir kod alışverişinde bulunmanıza izin verir.

Sadece Paykasa Bayisi olduğunuzu söylemek güvenlidir?






Paykasa



Bunu nereden kullanabilirim ya da Paykasa logosu nedir?

Kullanmak istediğiniz pozisyon paykasa çerçevesini koordine etmişse, faydalanabilirsiniz. Çok fazla sıkıntı çekmiyorsanız, kullandığınız konumlandırmanın da aynı şekilde kuruluşun ayakta kalması gerektiğini unutmayın. Paykasa çerçevesi basitçe resmi kuruma dahil edilmiştir. Örnek paykasa markası uygun.

Kullanılabilir mi veya bloke edilebilir mi?

Teklif kartlarının bir yıllık kullanım tutarı vardır. Bir hata nedeniyle karton birçok kez tıkanır. Çerçeve her kartı engellemiyor, aşırı uzatılmış veya güvenlik görevlerine katılan kartları engelliyor. Kart bloke durumları nadir görülür.

Paykasa Kartının üstünlüğü var mı?

Kartonu, kartın paritesine girmeden düzenli olarak kullanabilirsiniz. Hatalı girilen kart ekleme özelliği sayesinde takaslarınızdan zarar görmezsiniz. Kullandığınız paranın para biriminin dışında bir takas ölçeği olması ihtimaline bağlı olarak, kayıt para birimi takas ölçeğinin bu dönüşüm sıralamasına atfedilebilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder