26 Şubat 2019 Salı

Paykasa Kullanımı

Paykasa; Kişisel bilgileriniz vermeden, kolayca alışveriş yapmanızı sağlayan ön ödemeli bir  ödeme aracıdır.
Paykasa' da sınırlanırınız bilir ve buna göre  harcama yaparsınız,  Paykasa bu nedenle daha çok sanal kartlar ile benzer bir yöne sahiptir. Bu nedenle sanal kartlar kadar güvenli bir ödeme yöntemidir. 
10, 15, 20, 25, 30, 50, 60, 100, 200, 250, 500, 1000 Euro gibi  seçenekleri bulunan Paykasa ile limitinizi bilerek alışveriş yapabilirsiniz.

Son  zamanların en popüler ödeme yöntemlerinden biri olan Paykasa'ı dilerseniz bozdurabilirsiniz de, tek kullanımlık olması gibi bir sürü avantaja sahip olan Paykasa size internetden  kolay, hızlı ve güvenli alışveriş imkanı  sağlamaktadır. 

Paykasa Kullanımı
Paykasa satın almak için, çevrim içi  olarak Paykasa satışı yapılan firmalardan, havale, kredi kartı, mobil ödeme gibi sistemleri kullanarak sahip olabilirsiniz. Güvenilir web sitelerin de müşteri temsilcileri ile yapacağınız görüşmeler sonrasın da size verilen  hesap numaralarına, satın almak istedidiğiniz paykasa'nın Tl karşılığını  havala yaparak dilediğiniz paykasa karta güvenli ve hızlı bir şekil de sahip olabilrisiniz. Bu şekil de kolayca Paykasa kullanımı yapabilirsiniz.

Paykasa Bozdurma
 Paykasa bozdurma işlemi, Paykasa satın alma işlemi kadar kolaydır, satın alma işlemin de olduğu gibi  canlı destek ekibine başvurup, gerekli paykasa bozdurma yönergelerini izleyerek, sahip olduğunuz paykasa kodunun karşılığı olan ücreti hesabınıza havala olarak alabilir Paykasa bozdurabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder